Жінка, 1958 р.н.

Колекція: Історія однієї вулиці

Опис:
Інтерв'ю з корінною львів'янкою, яка народилась і провела все життя у центрі Львова. Докладно розповідає про свою родину та переїзд із вулиці Дорошенка на вулицю Богомольця, описує своє помешкання, яким воно було в ті часи. Оповідачка зазначає, що змін в плануванні чи капітальних ремонтів в будинку не відбувалось ніколи, все залишилось автентичним. Можна простежити загальну інформацію про будинок та етнічний склад його мешканців. Фокус інтерв'ю зміщений на історію родини оповідачки, її побут та сьогодення.
Час від часу на запису присутні репліки матері оповідачки, яка долучається коментарями до розповіді. На запису присутні незначні сторонні шуми та технічні паузи, які не заважають сприйняттю. Запис було здійснено 22 cерпня 2008 року вдома у оповідачки. Інтерв'юерка – Галина Боднар.
Дата:
Історія однієї вулиці