Директор театру, 80

Колекція: Театри Львова після 1945 року

Опис:
Інтерв'ю проведене з колишнім директором та головою художньої ради театру. Основний акцент розмови зроблено на особливостях реставрації театру і тих складнощах, через які оповідачу довелося пройти у цей період: брак фінансування, необхідність узгоджувати кожен крок з вищим керівництвом та іншими підрозділами, дотримання низки формальних технічних і процедурних вимог, відсутність власного приміщення для прем'єр і репетицій. Окрім опису реконструкції, чоловік детально розповідає про роботу театру після 1984 року: описує репертуар, розповідає про особливості роботи у курортних містах та на гастролях, згадує про колектив та про львівську публіку, і загалом окреслює специфіку роботи директора театру тоді і тепер.
Запис зроблено 27 травня 2013 року вдома в оповідача. Час від часу до розмови долучалась його дружина. Інтерв'юерка – Наталія Отріщенко.
Дата:
Театри Львова після 1945 року