Чоловік, 1957 р.н.

Колекція: Історія однієї вулиці

Опис:
Інтерв'ю із чоловіком, який переїхав до Львова у дитинстві й часто змінював місце проживання, перш ніж оселитись на вулиці Богомольця. Через свій досвід він порівнює атмосферу різних частин міста, розповідає про людей та події, що вплинули на зміну характеру, мови та ландшафту міста загалом та деяких його районів зокрема, як-от, центру, Левандівки та Сихова. Він детально пригадує та описує моменти із життя Львова за радянських часів, наприклад, транспорт, вулиці, одяг чи улюблену музику тогочасної молоді. Крім цього, оповідач багато говорить про помешкання своєї родини на вулиці Богомольця, архітектуру будинку, своїх сусідів та тих, хто мешкали в домі чи на вулиці раніше. Інтерв'ю насичене старими назвами вулиць, історіями із життя знайомих оповідачу людей, через які розкривається яскрава картина життя радянського Львова для молодої людини робітничої професії.
Запис було здійснено 22 cерпня 2008 року вдома у оповідача. Інтерв'юерка – Галина Боднар.
Дата: