Колекція: Історія однієї вулиці

Опис:
Інтерв'ю з жінкою, яка народилася у Львові. Без подробиць оповідає про те, як її батьки оселилися у Львові на цій вулиці, описує в загальних рисах, якою була квартира, будинок та дворик. Так само загально оповідачка говорить про батьків та своїх сусідів, детальніше зупиняється на історії власниці кам'яниці та деталях про її мешканців з минулого, скаржиться на сучасний занедбаний стан будинку, вбачає зміни на вулиці лише в негативний бік.
Мова оповідачки вишукана та літературна. Вона наголошує на тому, що є львів'янкою і вважає Львовом центральну частину міста. Розповідає про цікаве кафе в історичній частині Львова, куди любила приходити і розглядати старовинні предмети інтер'єру. Звертає увагу на те, що в будинку по вулиці Богомольця таких речей майже не залишилось. Інтерв'ю насичене короткими відомостями, емоційних деталей мало.
Запис було здійснено 6 травня 2009 року вдома у оповідачки. Інтерв'юерка – Галина Боднар.
Дата: