Жінка, 1950 р.н.

Колекція: Історія однієї вулиці

Опис:
Інтерв'ю містить багато цікавих деталей про мешканців вулиці Богомольця та будинку, в якому з 1975 року живе оповідачка. Вона дуже докладно розповідає про своїх сусідів, яких вона знала особисто, та переповідає історії довоєнного часу, почуті від знайомих.
Оповідачка не завжди говорить нерозбірливо, часто пошепки, та пояснює це сучасними конфліктами із сусідами. Є багато інформації про планування квартир у будинку, їх тогочасних мешканців і сучасний стан. Розмова достатньо неструктурована, в ній багато персоналій та подробиць, але містить цікаві історії як радянських, так і довоєнних часів. Під час інтерв'ю присутні також сторонні особи, які не беруть активної участі в розмові, але долучаються короткими коментарями або уточненнями.
Запис було здійснено 13 cерпня 2008 року вдома у оповідачки. Інтерв'юерка – Галина Боднар.
Дата: