Актор театру ляльок, 66

Колекція: Театри Львова після 1945 року

Опис:
Інтерв'ю проводилося з актором Львівського академічного обласного театру ляльок. Протягом усього свого життя чоловік живе і працює у Львові. Розмова між інтерв'юеркою та оповідачем складалася з трьох основних частин – розвиток театру на перших порах його роботи, особливості театрального складу та міркування про теперішнє життя театру Ляльок. Було згадано низку імена відомих акторів, режисерів та художників, які свого часу працювали в театрі. Неодноразово оповідач розказував і про молодих акторів, які зараз працюють в театрі ляльок. Висловлював свою думку про труднощі, які були в театрі, пригадував найвдаліші вистави і з приємністю говорив про захват глядачів та самої театральної трупи з приводу тої чи інакшої п'єси чи постановки.
Запис було здійснено 21 вересні 2013 року вдома у оповідача. Інтерв'юерка – Марія Антонюк.
Дата: