Стосунки

Колекція: Розповіді з карантину

Опис:
Категорія «Стосунки» охоплює рефлексії учасників і учасниць конкурсу про зміни у стосунках на усіх рівнях – із партнером чи партнеркою, сім’єю, родичами, друзями, а також із собою і з власним тілом – в умовах пандемії. Цитати вказують на почуття нестачі звичних тілесних досвідів і ритуалів, безпосереднього спілкування, виявів симпатії і підтримки. Вони ілюструють усвідомлення людьми певних конвенцій взаємодії і потребу їх перевинаходити під час карантину, а також спектр емоцій – від роздратування до радості через потребу (і можливість) постійно бути разом в обмеженому просторі, від нестачі спілкування до cпроб надолужити брак комунікації з рідними, від конфліктів до побудови довіри. Для декого карантин увиразнив приховані проблеми у стосунках і вони побачили у ньому можливість для зміни.
Розповіді з карантину