Працівниця Прогресу, 1948 р.н.

Колекція: Індустріальні біографії міста

Опис:
Інтерв’ю з жінкою, що народилась у Львові. Жінка детально розповіла про своє дитинство на площі Осмомисла. З 1981 року працювала в поліклініці на вул. Лемківській, у Львові. Говорила, що пам’ятає, як її будували. Розповіла, що працювала там в так званій цеховій службі, яка мала на балансі підприємства Львова. Оповіла, що найчастіше їй доводилось обслуговувати Склозавод і Прогрес. Жінка розказала про нещасні випадки та Склозаводі, також про людей, які там працювали. З початку 1990-их, коли ліквідували цехову службі в Поліклініці, вона перейшла працювати в медпункт на Прогрес, де працює до сьогодні. Жінка пам’ятає, як розформовували медпункт на Прогресі, як скорочувалось виробництво. Оповіла, з якими травмами стикається, працюючи на Прогресі.
Запис було здійснено на фабриці Прогрес, вул. Жовківська, 30. Інтерв’юерка – Мирослава Ляхович.
Індустріальні біографії міста