Працівниця Маяка, 1961 р.н.

Колекція: Індустріальні біографії міста

Опис:
Інтерв’ю з жінкою, яка народилась в Ужгороді. Згодом разом з батьками жінка переїхала до Львова. З 1984 року і до сьогодні жінка працює на фабриці «Маяк». Жінка розповіла, що спочатку вона прийшла працювати контролеркою якості. З 1986 року жінка почала працювати конструкторкою. Жінка розповіла про «п’ятилітки», які доводилось виконувати. Під час оповіді жінка наголошувала на співпраці «Маяка» з Львівським домом моделей. Жінка також описувала фабричне дозвілля: розповіла, як вони ставили різні вистави, робили концерти та вечори в Палаці культури ім. Хоткевича. Жінка, описуючи колектив, наголошує, що для неї колектив – як сім’я. Жінка описала цікавий факт – як вона з іншими конструкторками-дизайнерками кожної п’ятниці обходили львівські магазини одягу і дивилась, які продається їхній одяг, які тенденції в моді.
Запис було здійснено на території фабрики «Маяк». Інтерв’юерка – Мирослава Ляхович.
Індустріальні біографії міста