Працівниця БОрГ, 75

Колекція: Театри Львова після 1945 року

Опис:
Інтерв'ю з працівницею Бюро організації глядача.  Жінка з дитинства любила театр (її батько утримував читальню), на роботу в БОрГ прийшла зі сфери торгівлі. Розповідає про специфіку роботи з профкомами заводів, зі школярами та студентами, вказує на ті зміни, які відбулися з аудиторією театру за останні тридцять років, а також окреслює специфіку глядачів, як ходять до театру у бідні та на вихідні, на прем'єрні чи звичайні покази. Інтерв'ю показує, які критерії є важливими при прийнятті рішення стосовно походу в театр: що саме цікавить людей (акторський склад, режисер, характер вистави: комедія чи драма), наскільки значимою є ціна квитка чи навіть сезон, як-от літо чи зима. Інформантка розповідає, яким чином проходить комунікація з адміністрацією і як працівники узгоджують роботу між собою.
Запис зроблено 13 серпня 2013 року в Бюро організації глядача. Інтерв'юерка – Наталія Отріщенко.
Дата: