Чоловік, 1931 р.н.

Колекція: Історія однієї вулиці

Опис:
Інтерв'ю із диригентом, який свої студентські роки провів в помешканні на вулиці Богомольця, де жив разом з батьками. Оповідач пригадує внутрішнє планування квартири, свою сусідку, з якою він спілкувався найбільше. Посилаючись на неї, він переповідає історії колишніх мешканців будинку, порівнює тодішній вигляд вулиці із сучасним. Оповідач натякає на те, що його родина оселилась у будинку через його спокійне місце розташування, оскільки підпадала під радянські репресії.
Розмова сповнена цікавих деталей про будинок, якими оповідач захоплюється сам і охоче ділиться. На записі чутно сторонні шуми, віддалену музику, адже він був здійснений перед концертом чи репетицією, на робочому місці оповідача, 24 квітня 2010 року. Інтерв'юерка – Галина Боднар.
Дата:
Історія однієї вулиці