Працівниця Електрону, 1960 р.н.

Колекція: Індустріальні біографії міста

Опис:
Інтерв’ю з жінкою, що народилась у Львові. В 1978 році вона після школи пішла працювати на наборку на конвеєр у 8-ий цех (експериментальної техніки) Електрону. Батьки жінки працювали на Автонавантажувачі: мама в ГСКБ, тато – завцеху. Жінка розповіла про роботу на конвеєрі, казала, що там був суто жіночий колектив. Робота була монотонна, але її подобалось, бо вона швидко працювала. Наголошувала, що ця робота допомогла їй стати більш зібраною та дисциплінованою. Жалілась, що перші місяці в неї від цієї роботи гнили пальці, потім пройшло. У 1981 році, коли вона поступила на заочне в технікум радіоелектроніки, жінка пішла працювати в техбюро 8-го цеху. Займалась технічною документацією. Пропрацювала там до 1995 року. Звільнилась через непевну ситуацію на заводі. Жінка говорила, що колектив був дуже дружній, вони досі підтримують стосунки між собою.
Запис було здійснено на вул. Науковій, у Львові. Інтерв’юерка – Мирослава Ляхович.
Індустріальні біографії міста